Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Lonestar Bordello brengt muziek wars van alle muzikale trends en modeoprispingen; muziek bestemd voor rokerige achterzaaltjes: soms gebracht met kwetsbare bezieling, dan weer met de oververhitte grinta van een doorwinterde vakbondsafgevaardigde. Nee, geen stadionrock voor ons; we zweren bij de verwarmende geborgenheid van een nabij publiek, de daarbijhorende okselgeur nemen we er graag bij.

Verwacht u aan songs komende uit de donkerste krochten van de ziel, muziek die u tussen de Texaanse cactussen doet wanen in een schemerwereld bevolkt door laveloze leeglopers van bedenkelijk allooi en ravissante dames van licht vertier. Kortom, u geeft zich een avondje gewillig over aan de goodwill van dit warmbloedig vijftal en een zorgvuldig aangebrachte kras op uw tere ziel zal de uwe zijn.

Lonestar Bordello is steeds op zoek naar verrassende en authentieke locaties om hun ding te komen doen. Zo waren we zeer verheugd al te mogen spelen op Eskimonokini in Boekhoute; fijne cafés zoals de Celtic Art Gallery in Ham en waren we ook te gast bij Radio Benelux in het kader van de Durangosessies. Verder staan er ook enkele intieme huiskamerconcerten op ons palmares.

Lonestar Bordello is tot nader order:

Jurgen Huybrechts: zang + gitaar

Els Nicasy: piano + accordeon + zang

Bjorn Vanheusden: gitaar

Marc De Weyer: bas

Filip Gielis: drums

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.