Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Lip Service doet eigenzinnige en energieke dingen met pop. Hun muziek bundelt een waslijst invloeden in eigenwijze popsongs vol hoekige grooves en melodieën die blijven plakken.

Eind maart werd debuut-EP "People's People" gereleaset in een uitverkochte Club Telex. De EP en singles konden op bijval rekenen van Studio Brussel, Radio 1, Humo, Indiestyle, daMusic, Dansende Beren, ... Met leden van Shht, Ertebrekers en De Ideale Wereld Huisband.

Airplay op Stubru & Radio 1 Halve finale Humo's Rock Rally, Winnaars De Beloften, Handelsbeurs, Charlatan

bookings: lieuwe@reik.be

PERS

"Een straffere inlandse EP hebben we dit jaar nog niet gehoord." (daMusic)

… doet denken aan de heerlijke nonchalance van Pavement – die bas! – en de snedigheid van Pixies. Het refrein is er zo eentje waarvan je denkt: ‘Hoe kan het dat dit nooit eerder geschreven is?(Humo)

“Plezier, technische bagage, aangenaam om naar te kijken, een sound waaraan menig numeriek hoger gerangschikt gezelschap een puntje kan zuigen.” (Humo)

“Elk nummer klinkt anders dan het vorige, maar stuk voor stuk zijn ze doordrongen door de eigenheid van Lip Service.” (Luminous Dash over “People’s People”)

"Om iets nonchalant te doen klinken, moet je er net meertalent en moeite in steken. Dat is wat "People’s People" onderscheidt." ★★★★(Indiestyle over “People’s People”)

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.