Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

'Sinister' en ‘fascinerend' waren twee termen die men kon lezen in het Humo verslag van de deelname van Kill Your Trout aan Humo’s Rock Rally 2014. Volgens datzelfde verslag viel er achteraf blijkbaar de vraag ‘Ik vraag me af of ze ook echt iets kunnen’. Wat de band de voorbije 2 jaar dan toch bleek te kunnen:

- Kill Your Trout ging op tour langs de Oostkust van de VS, en deed optredens in Brooklyn, Philadelphia, Binghamton, Buffalo, Washington DC en Atlantic City.

- Ze deden enkele gesmaakte voorprogramma’s, waaronder die van Dub Trio en Gruppo Di Pawlowski.

- Ze blikten in Studio Boma in Gent hun nieuwe album ‘East Coast Contemplations in D-minor in, dat ze op 1 december voorstellen. Het album wordt uitgebracht door Consouling Agency en herbergt een onvoorspelbare mx van jazz, punk, metal, noise en humor.

Ondertussen onderging de band ook een personeelsverschuiving. Gershom ben Niri schoof de lelijkste bas ter wereld, die stok met snaren, aan de kant om zich te storten op analoge synth en theremin en bassist Bram Van der Auwera kwam de rangen vervoegen. Roel Van Noten blijft op de drums beuken en Bert Blommen blijft de boomlange frontman. De nieuwe Kill Your Trout klinkt hechter, rijker en meer geschift dan ooit.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.