Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Een vijftal jaren lang verkende Jan-Pieter Delcour vanuit de schoot van zijn band The Fortunate Few het muzieklandschap in Vlaanderen. De band speelde kleine en grote concerten, oa het voorprogramma van Gabriël Rios in het Rivierenhof en de AB-Club en kreeg airplay op nationale zenders als Radio 1, StuBru en Q-music. Het uitbrengen van hun debuutalbum in november 2013 is voor The Fortunate Few de voorbode van nog veel mooie concertpodia in 2014.

Ondertussen schreef Jan-Pieter Delcour een heel eigen en ander repertoire bij elkaar. Een repertoire waarin Delcour zichzelf de ruimte geeft om zich te profileren en verder te ontwikkelen als zanger en songschrijver. De onpersoonlijke lichtheid van de nummers van The Fortunate Few maken in deze solo-uitstap plaats voor een persoonlijker en volwassener benadering. Aan de pop van The Few wordt een dosis soul toegevoegd.

Na een opmerkelijke passage in het VIER-programma "De beste singer-songwriter van Vlaanderen" werd het nummer "Salty Tango" niet alleen opgemerkt door Coldplay maar bewierookten ook het Q-music-duo Ornelis en Rogiers het nummer wekenlang in hun ochtendshow.

Met z'n typerende stem verkent Jan-Pieter Delcour de grenzen van het singer-songwritergenre en tracht de luisteraar mee te nemen op deze tocht.

Jan-Pieter Delcour

janpieterdelcour@gmail.com

0473652210

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.