Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Jan Ducheyne heeft al meer dan twintig jaar podiumervaring in binnen- en buitenland. Een rasechte dichter. Toen men hem onlangs voor de zoveelste keer vroeg of het 'een beetje slam' is, wat hij doet met die muzikanten... heeft hij beslist om vanaf nu te antwoorden dat Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad Avant Garde is.

Bovendien is dat eigenlijk effectief wat deze formatie is. Een ongeziene combinatie van drie regelrechte rasmuzikanten en Ducheyne die zijn poëzie op hun muziek legt, erdoorheen draait, er laat in binnendringen... De muzikanten zijn Teuk Henri (gitaar), Frank P. (drums) en Jef Mercelis (Electronica : Korg-Farfisa) .

Onlangs verscheen 'deze avond hebben we alvast weer gehaald' de vierde, bundel van Ducheyne, met hierbij acht nummers van JD & Noodzakelijk Kwaad toegevoegd op CD. De beperkte oplage van 100 prototype-exemplaren is uitverkocht. Een uitgeverij wordt gezocht. U kunt altijd een voorstel doen, indien u hiervoor in aanmerking zou kunnen komen.

Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad staan garant voor een optreden op het scherp van de snee, vol panache en snedige muziek waar de muzikanten zichzelf graag uitdagen door zich niet vast te pinnen op één of ander genre of laat staan, toonaard. Dit virtuoze vuurwerk wordt gecombineerd met bijtende, buitelende, ritmisch van het blad afdansende teksten die u simpelweg verdient.

Het is tijd dat u hen aan het werk ziet.

Ons boeken kan :

Contacteer Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad : janducheynehotmail.com, 0487178603

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.