Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Eindelijk is het zo ver. Daar is 'Déjà vu'.

Na hun EP in 2016 en de single ‘Show off’ in 2017, komt de Gentse band Jack in the Box in het najaar van 2018 met haar eerste full album ‘Déjà vu’.

De band draait nog steeds rond zangeres Antje Cochuyt die, al dan niet met ukelele in de hand, de ene keer beroert en dan weer bezwerend uit de hoek komt. Jack in the Box combineert op ‘Déjà vu’ niet alleen kleine, mysterieuze songs die doen denken aan CocoRosie en Little Joy met nonchalante triphop waarbij Portishead nooit ver weg is; maar experimenteert ook met snedige gitaren, indiepop en synths.

Jack in the Box zijn: Antje Cochuyt (zang, ukelele); Steven Sarrazyn (keys, sounds - verdiende zijn street credibility op de mondharmonica in de Gentse bluesscene met Fernant Zeste, Rianto Delrue,...en nu ook bij Traag Verstand); Teun De Voeght (gitaar - muzikale ontgroening met The Shelter Tapes tijdens finale HRR 2006, later S.A. Barstow, L'Heure du Malheur,...); Thomas Janssens (bass - speelde in diezelfde The Shelter Tapes en een handvol andere bands); Ward Christens (drums - ook te zien met potten en pannen bij de jongens van Darling Daisy, en Traag Verstand)

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.