Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Na zich een jaar te hebben opgesloten in hun repetitiekot zijn de drie heren van IFIDIVIDE klaar om een nieuwe weg in te slaan. Met kraakvers materiaal is dit powertrio klaar om met hun post-stonerrock menig harten te veroveren en minstens evenveel trommelvliezen permanent aan flarden te spelen. In afwachting van hun nieuwe upcoming release is IFIDIVIDE alvast klaar om er live in te vliegen en u het muzikale equivalent van een welgemikte djoef op uw smoel voor te schotelen. Om in de gaten te houden!

____________________________________________________________

"Overspoelt door nostalgische vlagen, opent deze “Raketpiloot” met een geruisloze stilte. Een stemmetje in ons hoofd fluistert ons toe: ‘Vergeet wat was. Denk aan het nu.’ Alsof dat een eenvoudige opdracht is, trachten we te gehoorzamen. Onze innerlijke demonen bieden echter weerstand, waarop hemel en hel versmelten en chaos de overhand neemt. Weerstand heerst alom en na wat een eeuwigheid lijkt, slagen we er in de rust weer te doen keren. Voor even… Vooraleer we weer op adem komen en denken de vreedzaamheid de overhand te bieden, halen de demonen ons in en zit er slechts één ding op: lopen voor ons leven."

- Dansende Beren

"Het poststonercollectief lanceerde eerder deze maand de eerste single uit zijn aankomende album. Die kreeg de titel Raketpiloot mee, maar is wel in het Engels gezongen. De track bestaat uit verschillende trappen. De eerste brengt de song in een rustige baan net buiten de dampkring, maar af en toe ontsteekt de band onverwachts een volgende stuwraket en dat zorgt telkens voor een abrupte versnelling."

- daMusic

“Het is geene kak”

- LFDY

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.