Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Ben je klaar om met ICTO een nieuwe facet van de Belgische hiphop te ondekken? Het Belgische toptalent uit Betekom heeft sinds haar deelname aan De Nieuwe Lichting grote sprongen gemaakt en dat is velen niet onopgemerkt voorbijgegaan. Met meer dan 40k streams op Spotify in meer dan 60 landen groeide “Icy Lady” onverwachts uit tot een groot succesverhaal zonder veel promo. Ook het vervolg in de vorm van “Inbound” viel in de smaak. Het nummer sierde wekenlang de dagplaylist van Studio Brussel, stond in de Spotify playlist Code 32 en haalde een mooie 26steplaats in de Ultratop Urban 50. Haar mix van opwindende beats gemaakt door Anders (Bhavi, Uberdope, Ian Thomas) en haarscherpse vocals klinkt opzwepend en zet haar muzikale capaciteit mooi in de kijker.

Met Under Construction brengt ze op 29 november haar langverwachte eerste ep uit, waarmee ze haar stijle opmars zal verderzetten. De zeven gloednieuwe nummers werden opnieuw geproduced door Anders, het alterego van Remi De Roeck. Voor haar eerste EP kon ICTO evenals beroep doen op de zeer getalenteerde Zediam (lid van Soul’Art), MVNSI, Amerikaan Fur Torin, Antwerpenaar Matt Wxsted en 95 Kuston. Als extratje heeft Polar Youth een geweldige remix gemaakt van “Icy Lady” die vanzelfsprekend niet mag ontbreken op de debuutep.

PERS

“Jong, ambitieus en niet op haar mond gevallen”

Dansende Beren

“Met “Icy Lady” brengt ze eigentijds hiphopnummer met een groot je m’en fous-gehalte”

Studio Brussel

“Zij is helemaal thuis in de wondere wereld van de (t)rap, en lijkt zich op te werpen als een soort vaderlandse Cardi B”

Knack Focus

“ICTO is de belichaming van cool”

- Newsmonkey

“Een soort moderne versie van droompop. Een mix tussen Soko en M.I.A . met een hiphopjasje over”

Jan Paternoster (BBR)

“Absoluut in het oog te houden”

Luminous Dash

Management/boekings: simon@maxsimummgmt.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.