Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Hugo (Tom De Rocker) brengt op zijn eigenzinnige, lichtjes droge manier zijn kijk op de wereld. Meestal zijn innerlijke wereld toch wel. Een melancholische trip tussen hip hop en kleinkunst, soms bizar, doch meestal herkenbaar. Met een hoofdrol voor tekst en dragende melodieën, verteert het geheel het best voor een zittend publiek. Enige humor is inbegrepen in de prijs maar zonder garantie.

In het verleden stond Hugo op de podia met iRRi & Hugo (goed voor vier studioalbums) en Verbaal Proces (twee studioalbums). Ook in het theater maakte hij brokken met ‘Gelukshormoon’, een voorstelling over psychische kwetsbaarheid en het taboe daar rond. In 2017 won Gelukshormoon de ‘harteklop prijs’. Solo stond hij op de planken met 'Kleine wereld', een muzikale monoloog, onder gesneeuwd door Corona.

De nieuwste plaat 'Over morgen' (uit op alle streamingsplatforms) bevat allerlei verwerkingsshit over 'zorgen voor morgen'. Van persoonlijk verlies in de liefde, het glas rosé te veel tot het eeuwige dilemma om al dan niet vegetarisch te leven in functie van het populaire thema klimaatopwarming.

Live laat Hugo zich bijstaan door Niki De Prijcker (bas) en Franky De Mangelaere (piano).

Bestelform Vinyl 'Over morgen': https://forms.gle/W9gNCdKWLm9gsYgEA

Bekijk en beluister alvast de single 'Bleek' met de koning der smartlappen Guido Belcanto.

www.creatieveverbinding.be

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.