Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Horizon is een rockband die actief is sinds maandag 30 oktober 2017!! Het grappige is dat alle leden wel min of meer een link met elkaar hebben voor ze nu een band vormden:

De drummer (Dieter Moelans) en de bassist (Jonas Van den Heuvel) kennen elkaar al van de kleuterklas en hebben in de klas gezeten van de mama van de gitarist (Jarne Vreys). De zangeres (Evelien Grootjans) is dan weer de dochter van de poetsvrouw van de ouders van de gitarist. Allemaal een link met elkaar, maar in oktober 2017 ontstond de band, de band die toen nog geen naam had ;p

Een naam bedenken vonden we in het begin heel moeilijk! “Kiezen we nu iets met betrekking tot het genre?” “Pakken we iets random dat goed klinkt?” “Wat is onze passie, wat willen we overbrengen met onze naam?”... Uiteindelijk kwamen ze dan tot de naam Horizon.

Op dit moment brengen we nog vooral covers, maar we zijn ook volop bezig met eigen nummers! We hebben er ondertussen al 8!

Onze droom is doorbreken met onze muziek, enkele eigen nummertjes opnemen in de studio en toch enige bekendheid hebben bij de mensen. Op dit moment zijn we daar misschien nog niet, maar we hebben er wel heel veel goesting in en je zal je altijd amuseren tijdens een optreden van Horizon!

DUS.... Volg ons op FB, Vi.be en binnenkort op ons eigen youtubekanaal. Kom naar een optreden en geniet van een namiddag of avond goeie rockmuziek! Je gaat er echt geen spijt van hebben!!

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.