VI.BE

Gisèle

Gisèle

A sweet reminder to be kind to yourself and embrace the chaos

  • Indie Pop
  • Singer-songwriter
  • Solo
 • Aalst

Bio

Gisèle is een krachtige portie indie-pop met een vleugje melancholie & zelfrelativering. Het is het alter ego waarmee Joke Verhulst begin dit jaar haar debuutsingle 'Bad News' losliet op de wereld. Ondertussen al 10.000 views op Youtube. Haar nummers schrijft ze samen met de klassiek geschoolde pianist Martijn Van Sas en gitarist Tijl De Vis (OPROER). Een tweede single 'Distant Rain' volgde reeds in maart, en heeft momenteel 300.000 streams op Spotify. Het is een nummer dat zich volgens Dansende Beren ergens in hetzelfde universum als London Grammar en Lana Del Rey bevindt, maar dan met gitaar en (in vergelijking met Del Rey) helderere zang. Beide singles zagen het daglicht in Studio Chauffage van Jérôme Pringiers. Onder de deskundige begeleiding van producer David Poltrock zijn er nog nieuwe singles in opmaak. Op 7 juni 2024 released Gisèle haar derde single: Hit Or Miss. Gisèle is alvast klaar om haar stem terug te laten weerklinken op de Belgische podia en ditmaal met een volledig eigen repertoire!


PRESS:

DaMusic: "Een professioneel klinkende poptrack die handig wegblijft van de platgetreden paden. We hebben duidelijk nog niet het laatste gehoord van Gisèle."

Dansende Beren: "Haar debuutsingle “Bad News” , slechts het begin van wat de singer-songwriter voor ons in petto heeft, is meteen een beloftevolle start. De electropop single heeft een subtiele donkere ondertoon en ondanks het ietwat moody karakter van de muziek heeft het lied toch iets troostends of hartverwarmends."

Afbeeldingen

Video’s

Groepsleden

 • Joke Verhulst

  • 24
  • Aalst (BE)

  Stem

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om Gisèle te kunnen contacteren. Inloggen.