Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

GEORGESSON bestaat uit Neal Van Loock (1978), een singer-songwriter met een rauwe maar zachte stem. Neal speelt vanaf zijn 16de bas en gitaar en was de gitarist van verschillende bands in zijn begin twintiger jaren. Later kwam muziek door werk en studie op een lager pitje te staan en speelde hij voornamelijk thuis. Een paar jaar geleden rees de nood om terug meer met muziek te doen. Neal schreef zich in voor een singer-songwriter-cursus te Trix en dit gaf het startschot voor een lessenreeks songwriting bij Chantal Acda. Als resultaat nam Neal verschillende nummers op met Christophe Vandewoude. GEORGESSON was geboren.

GEORGESSON is een creatieve generalist en bespeelt veel instrumenten, van piano tot gitaar tot mondharmonica tot… Het feit dat hij geen noten kan lezen geeft hem vrijheid in zijn denken over compositie. Hierdoor zit zijn muziek vol gevoel en eerlijkheid.

GEORGESSON neigt naar The National, Nick Cave en Bob Dylan en stelt op 8 februari 2019 met veel plezier zijn eerste plaat ‘Coming Home’ voor.

QUOTES

Chantal Acda: “Ik heb Neal een aantal jaren geleden leren kennen toen ik een workshop gaf. Het was duidelijk dat we een fijne klik hadden en de jaren erna heb ik hem zien groeien en openbloeien. Neal heeft enorm veel passie voor muziek en gaat niets uit de weg om deze passie verder uit te bouwen.”

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.