Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Future Messiah is een alternatieve indierockband opgebouwd rond multi-instrumentalist Daan De Clerck. Niet vies van de samensmelting van meerdere genres en dit hoor je terug in melodische en meeslepende songs met als grootste invloeden Coldplay en Editors.

Winnaars van de jury-prijs van de Red Rock Rally 2020

---------------------------------------

Ayco Duyster:

“Een bad van synths waarin een heldere stem zijn plek vindt. Catchy bovendien!”

Dansende Beren:

"Future Messiah zou wel eens de nieuwe rijzende ster kunnen worden van de belpop-scene. De melodielijn is ook mooi uitgewerkt en maakt van “Starnight” een luchtig en makkelijk verteerbaar nummer dat gemakkelijk ook op de radio zou kunnen marcheren."

"Van Future Messiah gaan we in de toekomst nog heel veel horen, daar zijn we na hun optreden op Sound Track helemaal zeker van."

Luminous Dash:

"De kosmische, dansbare synth/indiepop van Future Messiah, de nieuwe band rond multi-instrumentalist Daan De Clerck, houdt het midden tussen Goose, Moderat, James Blake en Editors. Debuutsingle Starnight is een regelrecht schot in de roos."

"De grootse sound, vloeiende dansbare melodieën in synthpoptrack Dreamer is er boenk op. Een oorwurm die ervoor zorgt dat je de rest van de dag ‘will push me away’ loopt te neurieën."

DaMusic:

"Van stoner naar ongrijpbare synthpoprock, Future Messiah volgde de ster en vond de weg. Starnight laat net als eerste track Morose een heel rijk geluid horen dat ergens ligt tussen Goose en Editors al klinkt hun eerste officiële single een pak meer ingetogen, meer James Blake en Pink Floyd zeg maar, wat alleen maar bewijst dat deze jongens zich niet laten vastpinnen op één genre."

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.