Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Filip Dewaele speelt en componeert al jaren muziek. Vanuit zijn gevoel laat hij elke emotie versmelten met zijn omgeving. In zijn solo project fleepp bewandelt hij een bijzonder traject van akoestische instrumenten, aangevuld met eigen, frisse en vernieuwende elektrosounds.

Geregeld laat hij zich omringen door beklijvende gastmuzikanten die hij op zijn pad ontmoet: een zanger, sitarspeler, violist, cellist, koraspeler, percussionist,...

Filip Dewaele heeft met fleepp, en voordien met ‘approaching silence’ tal van afterparty’s, chilloutconcerten en akoestische concerten op zijn naam. Het Belfort van Brugge, het Kunstschip in Gent, Het cultuurhuis De Leest en de oude romaanse kerk van Vichte zijn maar een paar voorbeelden.

Met de voormalige groep Horus (later Greyn) stond hij in de folkhemel op Dranouter en vormden zij ook het voorprogramma van Laïs in De Kreun te Kortrijk.

Filip is een veelzijdig muzikant die de gevoelens van zijn sterk variërend publiek steeds weer weet te bespelen. De diversiteit in zijn genres maakt dat hij telkens het evenwicht vindt tussen het publiek, de locatie en zichzelf.

In een sfeerkroeg of kasteel, op een podium of in de huiskamer, op het strand of in het bos... Filip laat altijd, met schijnbaar evenveel gemak en vanuit het diepste van zichzelf, zijn klanken bij zijn luisterpubliek binnenkomen. Van akoestisch over elektrosounds tot soundscapes... verwacht u aan een veelzijdig gevoelskunstenaar die nazindert.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.