Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Luister op Spotify

Studio Brussel over Lee:

"Er is ook pittige rock uit Dendermonde van FILTHIES. Je kan best een beetje wakker zijn voor de muziek van Stef, Thijs, Toon en Ruben, en anders schudden zij jou gewoon wel wakker met een catchy baslijn en een goeie drum. Mooie inschrijving voor De Nieuwe Lichting 2020." (Zender, 3 oktober 2019)

Dansende Beren over Lee:

"(...) een heerlijk baslijntje, swingende drums en op het einde nog een luide knal om er zeker van te zijn dat je goed wakker bent. Ervan indommelen zal je dus zeker niet doen, het uptempo nummer geeft je net genoeg adempauzes om klaar te zijn om bij het volgende refrein het hoofd van achter naar voor te wiegen."

Luminous Dash over Lee:

"LEE heeft iets fijns, iets catchy met een baslijntje dat heel het lied onderbouwt. Samen met de stukken samenzang geeft het het liedje een zeker oorwurm gehalte."

Luminous Dash over Double Bind:

"De traag gezongen, a-typische grunge doet ons wat denken aan het vroege werk van The Screaming Trees. Als FILTHIES nog van dit soort nummers uit hun mouw kan schudden, zou het wel eens kunnen dat de single per single release van volgend werk wel met argusogen zal gevolgd worden."

Voor boekingen, vragen, samenwerking: filthies.band@gmail.com.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.