Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Eli, volgens de traditie in de Hebreeuwse Bijbel de Joodse priester van Silo, bij wie de jonge profeet Samuel opgroeide… Niet te verwarren met Eli, de singer/songwriter, nóg minder katholiek en al meer dan 30 jaar rockend in het plat Aantwaarps!

Al op zijn 11de werd zijn spaarvarken geslacht, zijn eerste gitaar waardevoller geacht, en sindsdien is zijn collectie muzikale proteses alleen maar uitgebreid.

De passie waarmee Eli in zijn geliefde taal (die van de Sinjoren of die van de muziek, pick your choice), ongebonden aan één stijl maar puttend uit meerdere tradities en invloeden (van The Beatles tot Pearl Jam, Hugo Mathyssen tot Blackadder en Monthy Python) spuiend zijn hersenkronkels vertaalt in humoristische teksten of dan weer “serious as cancer”, mag letterlijk gezien worden! Live komt Eli volledig tot zijn recht, mét muzikale gasten of meer alleen als het getal 1! Gitaar, bas, percussie en doordringende zang, onverschillige zielen vallen als bosjes, emotie als leidraad en amuseren voorop! Komt dat zien, komt dat zien!

Vanaf eind 2021 is Eli tot Katastroof toegetreden.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.