Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Eli Goffa is het project van gitarist en singer-songwriter Elie De Prijcker. In zijn breekbare en soms krachtige zelfgeschreven nummers zijn invloeden te horen van artiesten zoals José Gonzales, Michaël Kiwanuka, Blind Faith en Ray Lamontagne. Opgegroeid tussen papa’s lp’s en al van kinds af aan vertrouwd met zijn gitaar, zet Eli een performance neer vol gepassioneerde finesse die een gevoelige snaar weet te raken. Eli opende al voor onder andere Hooverphonic, Novastar en Paul Weller. In 2017 was hij artist in Recidence in Het Depot en in 2018 werd hij bekroond als winnaar van Exposure Music Awards in de categorie 'Singer Song'.

Bij Stubru, Radio 1 en Radio 2 in België kreeg hij al airplay en ook in bij de noorderburen werd hij op NPO Radio 5 regelmatig gedraaid.

Over het album 'Written in the stars' schreef Willem Jongeneelen (Oor Magazine NL) het volgende: "Wat een stem, wat een klank, wat een harmonieën. Eli Goffa barst van het talent, schrijft prachtige poëtische teksten en blijft met zijn stem zuiver tot in de hoogste regionen."

"Eli Goffa live is een uiterst professionele show van een bijzonder talentrijke jongeman die met de juiste dosering de gevoelige snaar weet te raken, matuur en vol gepassioneerde finesse en vaak schroeiend van emotie. "Aldus Steven Kauffmann in zijn recensie in het online magazine Rootsville.

De review van 'Cutting Edge' luidt; "Eli Goffa heeft met "Written in the stars" een beklijvend en ijzersterk debuutalbum gemaakt. Omdat "Written in the stars" helemaal aan het einde van 2017 werd uitgebracht, kwam ze te laat om eventueel de eindejaarslijstjes te halen. Maar daarop zou deze topplaat zeker niet misstaan hebben. Ze is pure klasse."

Meer info’s zijn onder de volgende links te vinden:

http://thehuman.be/eli-goffa/

https://www.facebook.com/eligoffa

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.