Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Eli Goffa is een project van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas(BE). Hij groeide op met pa's lp's collectie uit sixties en seventies, dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

Hij speelt al van kinds af aan gitaar en heeft een indrukwekkende performance, wat niet onopgemerkt bleef toen hij bij de Voice van Vlaanderen (2014) de jury verbaasde, een staande ovatie oogstte met zijn vertolking van Neil Young en het tot de halve finale schopte.

Eli Goffa heeft afgelopen jaren voorprogramma’s gedaan voor o.a. Hooverphonic, Bent Van Looy, Paul Weller, Novastar en Frances en was te zien op grotere en kleinere festivals in België en Nederland. Zijn singles stonden in 2017 een tiental weken in de playlist van Radio 1 en Radio 2 in België en in 2018 stond zijn single "How ‘bout a little love" in de playlist van NPORadio 5 en NPORadio 1 waar hij dagelijks te horen was.

Eind 2017 kwam zijn eerste album 'Written in the stars' uit waar hij samen met producer David Poltrock aan heeft gewerkt.

Het Depot (Leuven) benoemde hem in 2017 tot 'Artist In Residence'

In juni 2018 won Eli de 'Exposure Music Awards'.

In 2020 ging Eli een samenwerking aan met producer Sander Stuer (Gilman, Jan Verstraeten, Wanthanee). Het nummer Summerhead werd door hem geproducet.

In 2021 trok Eli naar Steven Meuleman van Whitehouse Recordings om de rest van zijn EP op te nemen.

Over het album 'Written in the stars' schreef Willem Jongeneelen (Oor Magazine NL) het volgende:"Wat een stem, wat een klank, wat een harmonieën. Eli Goffa barst van het talent, schrijft prachtige poëtische teksten en blijft met zijn stem zuiver tot in de hoogste regionen."

"Eli Goffa live is een uiterst professionele show van een bijzonder talentrijke jongeman die met de juiste dosering de gevoelige snaar weet te raken, matuur en vol gepassioneerde finesse en vaak schroeiend van emotie."Aldus Steven Kauffmann in zijn recensie in het online magazine Rootsville.

De review van 'Cutting Edge' luidt;"Eli Goffa heeft met "Written in the stars" een beklijvend en ijzersterk debuutalbum gemaakt. Omdat "Written in the stars" helemaal aan het einde van 2017 werd uitgebracht, kwam ze te laat om eventueel de eindejaarslijstjes te halen. Maar daarop zou deze topplaat zeker niet misstaan hebben. Ze is pure klasse."

Meer info’s zijn onder de volgende links te vinden:

http://thehuman.be/eli-goffa/

https://www.facebook.com/eligoffa

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.