Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Dimi Dumo (1966) groeide op in Hoboken en woont al 25 jaar in Rotselaar. Hij is sociaal werker, beeldend kunstenaar, videomaker, schrijver, muzikant en noem maar op. Samen met Michel Bazzoni nam hij in herfst 2020 de full-cd Dimi Dumo op, een mix van eigen nummers en bewerkingen. De stijl laat zich het best omschrijven als Antwerpse Reggae Fusion.

Dimi Dumo was jarenlang zanger-mondharmonicaspeler bij Les Øffs en is nog steeds actief in het meertalige Grieks-Belgisch-Nederlandse project Kosmokrators Rebetiko. Met het trio Lomosjapó brengt hij Frans chanson van de jaren '50 tot '80.

Live bezetting: Dimi Dumo (zang), David Piedfort (gitaar), Steven Jacobs (keyboards), Thomas Fiorini (basgitaar), Steven Dielkens (drums), Saskia Van den Boogaert (zang), Michel Bazzoni (zang), Luc Wielockx (sax & tin whistle), Luc Van Steertegem (trompet), Philip De Bie (trombone)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

OVER DE SINGLE 'NIKS KAN VEURBIJ GON'

"Knap vertaald, schitterend gezongen." Tom Barman (dEUS)

"dEUS in prachtig Antwerps op een warm bedje van reggae. 'Nothing Really Ends' was al één van mijn lievelingsliedjes. Ook deze versie verklaart waarom." Bart Peeters

"Ik ben fan!" Jeroen Delodder (StuBru DJ)

OVER DIMI DUMO'S DEBUUTPLAAT

"Zalige muziek, warm en exotisch, ritmisch en slepend. De teksten gaan recht in het hart en kerven soms in je vel, tot bloedens toe." Marc Fransen, (ATV-nieuwsanker en zanger bij Grungblavers)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

cd voorbeluisteren

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.