Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio
Zomer 2022 - Diane Grace – LP Terror Tales.

She's Still here is de eerste single.

Diane Grace was finalist hors categorie op HRR18. De jury wist niet goed wat aanvangen met het trio dat op het podium iets weird deed met een transdwerg in een kooi, een dominatrix, Mauro P. met een masker van Mauro P. en – onuitgenodigd – twee bikinigirls. Er was ook schaamhaar, schreef reporter Jef de Lathouwer.

Net voor het Virus losbarstte nam de groep op drie dagen tijd, met de gedreadlockte Jonas Nyarr achter de knoppen, een elpee op in de O666 in Oostende. Terwijl alles stillag, deed Diane Grace absoluut niets. Noppes. Nada. Behalve jointen paffen. Dat zorgde voor gaten in het geheugen, en al gauw was het trio bijna vergeten dat ze een plaat hadden opgenomen. Een straffe dan nog wel.

Platzak zoals steeds, konden ze geen productie betalen. Gelukkig heeft chanteur Mauro B. een verleden (en toekomst) als producer en mixte hij de opnames tot een rauw, vettig boeltje. De opnames zijn puur, met een minimum aan overdubs.

Muzikaal is Diane Grace totaal niet vernieuwend, wel verkennend. Enkel met gitaar, drum en zang bewandelt het drietal de wegen van the Stooges, Link Wray, Front 242. Zonder dat die platgetreden worden.

Waar de nummers over gaan, is niet alijd duidelijk. Soms is het weirdness all over. De inspiratie komt van overal, van tabloidadvertentie tot tooggesprek, en gaat door de hersenmolen van Mauro B. Om uiteindelijk uitgebraakt te worden, in wat sommige psychologen omschrijven als postmoderne zanglijnen.

Diane Grace is: Mauro B., vox – Mr Pig, drums - .44, git.

Concerten:

27/5 B52, Eernegem

3/6 Djingel Djangel, A'pen

2/7 Kinky Star festival

mtba

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.