Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Dennis is het liefdeskind van drie jeugdvrienden uit Diest (België). De invloeden van de band variëren van Seattle grunge tot Californische surf en de nineties zijn nooit ver weg. Dennis begon net voor Corona zijn weg te vinden naar de podia en het trio is momenteel een eerste EP aan het afwerken die op de wereld wordt losgelaten in het najaar van 2021. Met een drets levenservaring en verschillende vragen zoekt Dennis de verwikkelingen van de echte wereld en de post (post) teenage kicks op. Wat doen we hier? Is Jimmy Frey echt in Saragossa geweest?

daMusic over Empty: "Als er schoonheid in de leegte te vinden valt, dan kan dat maar beter gevierd worden. En dat doet de band met een lekker rammelend rocknummer met bijhorende clip die toont wat we nu allemaal zo node moeten missen: hangen in het jeugdhuis, strompelen over een festivalterrein, ’s nachts met twee op één fiets naar huis slingeren,..."

daMusic over Dennis: "Een lekkere bas huppelt op basketsloefkes door de track met in zijn zog nineties gitaar en luchtige drumpatronen. Alleen de stem van Vincent verraadt de vele late uurtjes aan de toog, hij klinkt een beetje als een gelukkige Kurt Cobain. Laat je verleiden door de jongensachtige branie van Dennis."

Indiestyle over Weekend: "Met debuutsingle ‘Weekend’ zoekt het trio de raakvlakken op tussen slackerpop en grungy garage, om dan snel zelf snel door te hebben dat die eigenlijk niet érg dicht bij elkaar liggen. Laat dat de band allerminst tegenhouden om hun rammelrock van een nonchalante scheut emotie én de obligatoire catchiness te voorzien – te klasseren tussen WAVVES en Black Lips."

Bookings: laurens@uhmyeahsure.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.