VI.BE

The Pixels Coverband

The Pixels Coverband

Een overdosis jeugdig enthousiasme, de snedigheid van elke Leuvense student, de bezetenheid van muzikanten die hun instrument kennen en een 'bad touch'.

  • Coverband
  • Partyband
  • Band
 • Leuven

Bio

Hete kolen onder uw voeten!

Een coverband met een eigenzinnige invulling van een uitgebreid repertoire actuele hits en gouden nummers uit de jaren 90 en later. Een overdosis jeugdig enthousiasme en de bezetenheid van muzikanten die hun instrument kennen en hun publiek mee willen nemen op hun reis. Dat zijn The Pixels.

The Pixels is een partyband van het hoogste niveau met een breed doelpubliek en staan garant voor kwaliteitsvolle muziek en vollebak ambiance bij zowel jong als minder jong. Zet The Pixels op het podium en het feest barst los!

Enkele Podia die voor ons memorabel waren:

LIVE OP RADIO NOSTALGIE (2020)

Half augustus 2020, lanceert Radio Nostalgie een item 'The Sound Of B' waarbij ze elke week een coverband een podium willen geven. Ze vragen ons als band hiervoor de aftrap te geven, en zodoende spelen we als eerste band van de reeks, op nationale radio. Onze massaal gedeelde 'blijf in uw kot sessies' die we lanceerden tijdens de eerste maanden van de lockdown, bleken hiervoor de incentive geweest...

https://soundcloud.com/user-334966081/the-sound-of-b-the-pixels-bij-nostalgie

ZOMERTOUR 'HELEMAAL NAAR THE PIXELS' (2019):

Weekend na weekend een podium van een festival aanmeren, je zou van minder een kick krijgen. 10 optredens op een rij, resulteerden in heel wat naambekendheid en een resem aanvragen voor de volgende jaren...

CLASH OF THE COVER BANDS (2017)

In november 2016 wonnen The Pixels de Belgische voorronde van de Clash of the Cover Bands, met een overdonderende steun uit het publiek. Dat leverde hen een ticketje op naar de halve finale van de BeNeLux-editie in maart. Ook hier wisten ze het publiek én de jury te overtuigen! Resultaat: als enige Belgische coverband naar de grote finale op 8 juli in Paradiso te Amsterdam! Net zoals de geduchte concurrentie wisten ook The Pixels een uitverkocht Paradiso volledig in te pakken! Jihaaa!

ROUTE DU SOLEIL ROADSURFING (2016)

In de zomer van 2016 werden The Pixels uitgenodigd door Route Du Soleil om de Roadsurfing-deelnemers van een hevig feestje te voorzien. Dansen aan de Atlantische kust, oui oui!

WEERDSE BIERFEESTEN (2015)

In 2015 stonden The Pixels voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, op een groot podium. Op de Weerdse Bierfeesten kregen we een publiek van 2000 man aan het dansen.

Afbeeldingen

Video’s

Groepsleden

 • Jacintha Taymans

  vocals.

 • Emiel Carter

  vocals.

 • Enrico van Cleemput

  Gitaar - Stem

 • Severin Caerts

  Bas - vocals.

 • Jan Van Branteghem

  Drum - Gitaar - vocals.

 • Ruben Leribaux

  Strijker - Stem

 • Wouter de Puydt

  Toetsen - Gitaar - Stem

 • Lorenz Van Hileghem

  Stem - Sax

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om The Pixels Coverband te kunnen contacteren. Inloggen.