Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Club JP is een cuvée 93' en Allround-DJ uit Lokeren. Wat begon op bescheiden verjaardagsfeestjes, groeide uit tot een soort van hit-machine dat momenteel wereldberoemd is in Lokeren en omstreken.

De bekendste fuiven zijn Nacht van de Lokerse Jeugd, 60 uren van de Okapi, Park Feesters, Purple Clash, Exit, Good Vibrations (Vibes' Deluxe), The Big Bang, Vlasrock, Hoogtestage 2016 (Route du Soleil), Hotspot Zaffelare, Loca Ligné, ... Maar heeft ook in 2016 in de Elektropedia Room mogen staan op de Lokerse Feesten.

Naast de bovenstaande fuiven ook op de line-up gestaan van verschillende 100-dagenfuiven, galabals, fuiven van jeugdbewegingen, studentenclub fuiven, EK op groot scherm op de Oude Vismijn in Lokeren, Sioux, modeshows, 90's fuiven, Indie-rock fuiven, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, ...

Tussendoor werkt Club JP samen met dancecrews United Dancers en Empire Crew. Deze mixtapes met bijhorende choreografieën hebben zowel Belgische-, Europese- en wereldkampioenschappen behaald.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.