Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Mag het eens iets anders zijn?!

Cleopatrick is een project dat zich afzet van alles wat moet, het is een creatieve uitlaatklep die zich distantieert van wat gangbaar is, muziek zonder beperkingen, behalve dan de beperkingen die het zichzelf bewust oplegt. Het uitgangspunt is experimentele songwriting waarbij Oblique Strategies van Brian Eno en Peter Schmidt als artistieke restrictie wordt gebruikt.

Onze EP is live opgenomen (Recording engineers: Charlie Osieka & Thijs Boyen, Mixing engineer: Pieter-Jan Decraene) Beluister 'RIP Wablief?!' via:

https://soundcloud.com/dennismahieu/sets/cleopatrick-rip-wablief-live-ep

DANSENDE BEREN:

"Hun muziek klinkt heel matuur, heel gedurfd en vooral heel erg goed. Het zit hem hier vooral in de kleine details, die na een luisterbeurt misschien nog niet helemaal tot hun recht komen, maar eens je hun repertoire kent, verdrink je in de overdosis aan geniale gitaarriffs."

ENOLA:

"Onder leiding van drummer Dennis Mahieu wagen de jongeheren zich aan allerhande experimentele compositietechnieken die toch maar mooi resulteren in vette instrumentale songs ergens tussen noise, postrock (die climax van "Increase/Reduce") en vuile hardrock in, een muzikaal braakland dat niet al te ver ligt van waar het net gereanimeerde Millionaire zich ophoudt. De onorthodoxe songschrijfaanpak zorgt ervoor dat er continu boeiende bochten gerond worden, met doorgaans een vette groove als houvast. Meer van dat, alstublieft!"

LUMINOUS DASH:

"Dat de band het eigenzinnig aanpakt, is een understatement. Puur instrumentaal, geen banale structuren als een refrein of een strofe, nee, wel geschifte maatsoorten, experimentele hooks en een verwoestende sound."

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.