Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Charlie Bit My Finger is een 5-delige party punkrock band met vele melodieuze riffs, straight-forward drums en clean vocals.

In februari 2011 opgericht en vanaf die dag in stijgende lijn, begonnen met optredens in plaatselijke jeugdhuizen, in binnen- en buitenland, maar ook op kleinere (en grotere) festivals.

In 2016 zijn ze de studio ingetrokken om hun eerste full album "Trapped Inside" op te nemen. Slechts een jaar later (en na veel inspiratie) zijn zij opnieuw de studio ingegaan om hun tweede full album "Third Time's A Farm" op te nemen. 12 nummers, stuk voor stuk een mix van enerzijds poppunk en skatepunk.

Hieruit zijn samenwerkingen met onder andere Bearded Punk Records en het Canadese Thousand Islands Records tot stand gekomen.

Na eerder een Europese tournee gedaan te hebben zijn ze in 2018 vertrokken naar Canada. Grotere festivals zoals Punkrock Holiday (Slovenie), Jera On Air (Nederland) en Pouzza (Canada) staan op hun palmares. Ook support voor A Wilhelm Scream en The Bennies mag hier aan toegevoegd worden.

Meer info over hun opkomende shows kan je vinden via facebook en vi.be.

Facebook

bookings.CBMF@gmail.com

PRESS

Bandcamp

Muzileaks

Punkanormal Activity - CBMF Eastern Canada Tour

Bucketlist - Pouzza

Nieuwsblad - European Tour

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.