Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Carthage is a newly formed indie pop band based in Antwerp, Belgium. Formed by Sophie Herbots and Thijs De Smedt in early 2021. They bring a mix in pop, indie pop and synth pop with dual vocals, creating a unique sound.

🔸 First singles 'Look' and 'Wake up' are out now on all streaming platforms!

🔸'Humo's Rock Rally 2022' participant

🔸'Maanrock Rally 2022' participant

Luminoush Dash - "De stad Carthago is eeuwen geleden tot een ruïne herleid, de band Carthage is jong en springlevend. De kristallen (maar toch een tikje hese) stem van Sophie Herbots, op strategische momenten ondersteund door gitarist Thijs De Smedt, bepaalt samen met warme maar weemoedige synthpopklanken de sfeer van hun muziek."

Dansende Beren - "Het eerste wat ons opvalt bij “Back then”, is de lengte van het nummer, namelijk net iets minder dan vijf minuten. Dat lijkt redelijk lang, maar we vervelen ons geen enkele seconde. Het klinkt positief verrassend, met een zacht begin maar een dramatisch einde. We herkennen in het eerste deel de zachte gitaren en beat die typisch lijken te zijn voor Carthage. Het is het ideale nummer voor indiepopliefhebbers die het graag eens iets dramatischer hebben. Wij weten wat we alvast de komende tijd op repeat zullen zetten."

Follow us on TikTok, Instagram and Facebook for more info!

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.