VI.BE

BRYN

BRYN

You can expect heavy pop sounds that tackle relatable themes such as first love and heartbreak, social pressure and self love.

  • Pop
  • Solo

Bio

BRYN (****), die na uit Rwanda te vluchten een muzikale carrière begon in Brussel. De 22-jarige zanger brengt zijn ervaringen echter niet op een deprimerende manier, maar in de vorm van epische popnummers. De nummers van Bryn (uitgesproken als 'brein' - omdat zijn vrienden zijn muzikale geest zo briljant vonden) straalden telkens emotionele urgentie uit.

Bryns show bleek er een van contrasten te zijn. Tussen mooie melodieën en beukende ritmes, tussen een enthousiaste opvoering en trieste teksten. Het animo van de jonge Brusselaar leek haast ongepast wanneer je goed naar de lyrics luisterde. Nummers over 'opgroeien en de eenzaamheid die daarmee gepaard gaat' en 'iets te veel drinken om je problemen te vergeten' werden met een brede glimlach en aanstekelijke schwung gebracht. Bryn slaagde erin om het publiek zowel te ontroeren als aan het bewegen te zetten. Dit wordt een grote naam in de Belgische muziekwereld.”

Tobias Cobbaert for Knack Focus, BoomTown festival review.

26-8-2021

Afbeeldingen

Video’s

Groepsleden

 • Bryan Mugande

  • 23
  • Brussels (BE)

  Stem

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om BRYN te kunnen contacteren.