Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Brent Beukelaer brengt kleine unieke verhalen uit een alternatief universum dat net om de hoek ligt. Met zijn nederlandstalige indie-muziek schept hij een kleurrijke wereld die warm en fris is tegelijk. Geïnspireerd door artiesten als Nick Drake, Spinvis, Boudewijn De Groot, The National en in het bijzonder Lieven Coppieters (met zijn legendarische album Jus d’Orange uit 1976).

In 2016 werd Brent de Belgische winnaar van de prestigieuze Nekka- wedstrijd en in het volgende jaar speelde hij onder andere op Dranouter Festival, in Het Depot (support Maaike Ouboter), de Arenberg (support Stoomboot) en de AB Club (support Walrus).

Het project borrelt nu al enkele jaren achter de schermen en in 2021 brengt Brent zijn debuutalbum uit. Wie deze wereld even helemaal beu is, is meer dan welkom in die van Brent Beukelaer.

Hiernaast is Brent zanger en frontman bij wijlen Barefoot And The Shoes (winnaar De Beloften, Jonge Wolven en de Maanrockrally) en The Radar Station (winnaar De Nieuwe Lichting 2020).

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.