Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Op de tonen van het nummer van Gainsbourg lopen beiden het podium op:

‘Bonnie & Clyde’ is het nieuwe, muzikale project van Riet Crols en Koen Deca. Het voorbije jaar werkten ze aan eigen nummers, zichzelf begeleidend op piano, gitaar en wat elektronica. Beiden ademen muziek. Het heeft iets mysterieus, deze twee samen on stage. Crols klinkt zwoel in het laag als hoor je wat Lana; tegelijk durft ze ook naar het hoge en ijle van Birkin. Deca’s stem klinkt rauw en doorleefd. Als ze samen zingen, wordt het bijna filmisch. De songs kleuren tegelijk donker en liefdevol; teksten zijn vermoedelijk waargebeurd.

Op zoek naar een plek om op te nemen kwamen ze in contact met Durbuy Music en Domien Knockaert. Een vijftal dagen vertoefden ze in de mooie studio midden in het bos om wat nummers in te blikken. Domien zorgde voor productie en mix.

‘Revolution’ is de eerste song die deze bossen verlaat…

‘Leave your plastic smile over there It’s like one knows another and we don’t care

Fill your bags, don’t wait at the door Win the election and kill some more’

‘Revolution’ is je cruise control niet vertrouwen, is verrijzen om opnieuw te kunnen sterven, is je niet neerleggen in het foute bed, is bellen met je moeder om te zeggen dat het nooit te laat is…

Synth strijkers, diepe bas en prophet sounds, de vocal chemistry tussen Bonnie & Clyde: Listen to ‘Revolution’, yes, you will do great!

(B-kant: Michael Pas – Productie en mix: Yannic Fonderie)

Riet Crols: Studeerde zang en piano aan de academie van Tienen.

Koen Deca: In een vorig leven nog in het Nederlands, waaronder eigen versie van Zanna samen met Luc Van Acker en Mr Raymond die z’n voorprogramma deed.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.