Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Geselecteerd voor Humo's Rock Rally 2022, Finalist voor Rock Affligem Rock Rally 2022, Winnaar Student Rock Rally (Student Kick-Off) en te horen op UrgentFm en Sidetrack!

________________________________________________________

Plezante indiepop - band, gevestigd in Gent. Na hun debuut EP "Why Can't We Go There?" zijn deze kerels klaar om hun nieuwe muziek voor te stellen aan het grote publiek!

Gestart als een projectje onder vrienden, intussen uitgegroeid tot een prettige band met al enkele jaren ervaring. Blind Drift's poprock/indiepop nummers spreken een zeer breed publiek aan en wanneer de one and only PJ zijn heerlijke saxofoonriffjes bovenhaalt is het onmogelijk om de dansbenen nog stil te houden!

Ondertussen, na een lange (en verplichte) covidpauze, terug ready to rumble met een pak nieuwe live - muziek!

daMusic:

"Na de ep uit 2020 'Why Can't We Go There' is het zestal terug met Can't Get Enough Of You, een toffe, soulvolle single over dat wat nu zo moeilijk is geworden: gewoon uitgaan en verliefd worden.

De sax van P-J Dendauw is natuurlijk weer een onmisbaar element in de mix, maar ook de vocalen van Laurens Haegeman scheren hoge toppen en nemen je mee in het positieve gevoel dat dit nummer wil opwekken. Blind Drift is al genomineerd voor Humo's Rock Rally 2022 en voor de rock rally van Rock Affligem en laat hier horen waarom. Laat die vlinders in de buik maar fladderen!"

Luminous Dash:

"Goed geschreven, radiovriendelijke poprocksongs gedreven door vlotte pianomelodieën en strakke ritmesecties met tussendoor dat overheerlijke saxofoongeluid om de luisteraar in vervoering te brengen. Ze beschikken misschien nog maar over een handjevol eigen nummers maar het is duidelijk dat deze jonge band volop werkt aan een eigen sound en repertoire. Dat moedigen we bij Luminous Dash dan ook met véél plezier aan! We kijken ernaar uit om deze jongelui eens live aan het werk te zien."

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.