Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Black Tolex, de jongste Bluesrockrevelatie van België. Speelde al in AB ( Grote zaal), Depot, Vooruit en stond al op internationale festivals. Stelde 6 mei hun eerste full album voor in een overvolle Vooruit, dat de naam 'CAYO' kreeg en gemastered werd in Los Angeles (USA) door Brian Lucey (Arctic Monkeys, Black Keys,...). Finale Westtalent - Finale Jonge Wolven - Resident ( Grote Post Oostende),... Geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2016 & Humo's Rock Rally 2016 - Support Beth Hart ( Ancienne Belgique - Grote Zaal) - Support Therapy? ( De Kreun / De Casino / Het Depot)

“- En voor ik een beschrijving geef van het concert moet ik zeggen dat het echt een lange tijd geleden is waarbij ik zo onder de indruk kon zijn van een Vlaamse band. Wanneer men mij achteraf vroeg wat ik over hen zou schrijven antwoordde ik verweesd: ‘Een boek.’ ( Festivalblog.be - De Vooruit Gent)

"Als opwarmer kregen we de jonge en toch zeer verrassende Black Tolex te zien.Tot op vandaag dient de band als opwarmer, maar volgens mij zal het niet lang meer duren vooraleer deze band zelf een hoofdact wordt. Zeker een aanrader voor diegenen die van dit genre houden." ( Musiczine - De Kreun)

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.