VI.BE

Black Label

Black Label

BLACK LABEL – The Robert Johnson songbook. Genre Black Label (One Man Blues Band) brengt akoestische blues nummers geïnspireerd op de oude Delta Blues

  • Blues
  • Solo
 • Antwerpen-Stad

Bio

van damme remko

antwerpen

3/6/1/1971

De vele lofbetuigingen aan Black Label’sadres liegen er niet om. Deze one man band van Skinny fingers Remko, weet op eigentijdse manier de muzikale traditie van deMississippi Delta bluesspring levend te houden.

Vanaf zijn eerste optreden deelde Remko het podium met vermaarde gitaristen als Jokke Schreurs en Koen De Cauter en verzorgede hij het voorprogramma van blueslegende Mac Arnold en de Amerikaanse Alt Country groep Slim cessna's auto club.

Door het winnen van de Café canapé blues wedstrijd - CC Wilrijk - verzorgde hij het voorprogramma van de vermaarde Steven Troch band. En menig bluesliefhebber zal zijn fantastische doortocht op B - MINE blues en More blues festival niet snel vregeten.

Black Label - one man band – brengt veel uptempo blues, duizelingwekkend slide gitaar en aanstekelijke mondharmonica en zang.

Blues blijft een live genre bij uitstek – aarzel dus niet om BLACK LABEL voor een uniek solo concert te boeken

" Een must voor elke bluesliefhebber! Ook niet bluesminnenden zullen meteen ingepakt worden door zijn verhaal en gitaarspel! Blues wordt ook gedragen door zijn geschiedenis. De set van 'Black label' is als een tijdmachine en brengt je terug naar de ziel van de blues."


https://www.facebook.com/Black-Label-1458284537767795/?ref=bookmarks

Afbeeldingen

Video’s

Groepsleden

 • remko van damme

  • 53
  • Bornem (BE)

  Gitaar - Stem - Mondharmonica

Contact

Je moet ingelogd zijn om Black Label te kunnen contacteren. Inloggen.