Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Brainchild of Kristof Souvagie.

2018 saw the release of the EP 'Teabag' on 'Gazer Tapes'. A new full album is coming at the end of 2021. Single 'A Big Surprise' out now!

https://soundcloud.com/beechtheband

PERS:

Indiestyle: "Opgewekte riffjes, een brommende baslijn, dartele drumpartijen: Beech creëert een universum waarin het fijn ronddobberen is."

daMusic: "De onderwerpen voor de bedrieglijk eenvoudige songs lagen zomaar voor het rapen in de liefde, het leven en zelfs de dood (Zijn we dat misschien al? Zeker ben je nooit, zo klinkt het in afsluiter Heaven). Beech heeft dus iets te vertellen en doet dat op een leuke, tegendraadse manier in een genre dat momenteel de wind niet in de zeilen heeft, maar ook nooit zal weggaan. Goed zo, jongens: doe je eigen ding en amuseer je."

Luminous Dash: "Openen doet de groep met hun eerste single Fifteen Years die ons meteen weet te charmeren terwijl In My Hands dan weer een bijzonder aanstekelijk meezinggehalte heeft. Overlooked verrast ons dan weer met zijn lazy sound waarbij de ietwat onverschillige vocals onbewust onder de huid kruipen. Vultures tapt dan weer uit het vaatje van rammelende gitaren en is onze persoonlijke favoriet."

Kinkystarcesoir: "Hoogst aanstekelijke slacker pop die bij iedere (her)beluistering nieuwe geheimen prijsgeeft. Charmant klinkende songs in lo-fi die de hoogdagen van de alt rock in herinnering brengen. Meestal van een bedrieglijke eenvoud. Sterke songs met een verhaal die meer dan één replay verdragen."

RockXXL:"Aanstekelijk, luchtig en recht voor de raap. Genieten, genieten en nog eens genieten."

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.