Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Anno 2012 startten we als vrienden een AC/DC – tribute band: ‘Isee/Theysee’. Wat een amusant project leek, werd snel een heuse onderneming. Met een ‘high voltage’ enthousiasme slaagden we erin, onze energie te laten overvonken op tal van podia en groeide de band uit tot een gevestigde waarde in de regio. We belandden vrij snel op Nederlandse en Belgische festivalpodia en werden representatief in de scène. Eind 2015 – begin 2016 kenden we moeilijke tijden wegens twee onherroepelijke wissels in onze band. Het vuur voor ons project bleef echter roodgloeiend, waardoor we spoedig een nieuwe bezetting kregen zonder aan kwaliteit en ‘drive’ in te boeten. We besloten om met een nieuwe lei te beginnen, begroeven het verleden en kozen voor een nieuwe naam: ‘Bedlam In Belgium’.

De Rock ’n Roll Train reed door, beladen met Marshalls, dynamietstaven, duivelshoorns, podiumhonger en trouwe fans. We bedanken onze fans langs deze weg graag voor hun geduld en onwrikbaar geloof in ons! We salute you!

We hebben maar één doel: De scherpst mogelijke Belgische AC/DC-tribute band zijn. Waarom? That’s the way we wanna rock ’n roll!

We staan open voor allerlei podia en staan garant voor een professionele samenwerking bij een boeking.

Let’s ringing Hells Bells!

Salute,

Het Bedlam in Belgium-team

Kobe, Jean-Christophe, Gert, Tom, Tim, Christof en Stijn.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.