Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Andy Sergeant is een popartiest en brengt alleen of samen met zijn live band zowel eigen muziek als de grootste hits van anderen. Hij is een zanger, performer, songwriter, componist, producer en deed jarenlang ervaring op als backing vocalist en pianist voor heel wat bekende artiesten.

In 2014 bracht hij zijn eerste studioalbum ‘What I Want’ uit met 13 zelfgeschreven nummers. De eerste single 'Taking Control' werd een opzwepend en autobiografisch poprock nummer dat gaat over verliefd worden op de ware, op iemand aan wie je je volledig wil overgeven. Later volgden nog meer singles, waaronder 'Scars', een ballad over onverwacht afscheid moeten nemen.

Sindsdien laat Andy zich omringen door zijn eigen live band waarmee hij optreedt in Vlaanderen en Nederland. Eigen nummers laat hij moeiteloos afwisselen met de grootste hits van o.a. Panic! At The Disco, Jessie J, Shawn Mendes en Stevie Wonder.

Ook akoestisch staat hij sterk. Dat toonde hij al in 2014-15 met zijn 'Wintertime Music' concertreeks. Nu tourt hij rond met eigen materiaal tijdens 'The Originals', een formule waarbij Andy uitsluitend zelfgeschreven nummers brengt in vernieuwende, unplugged versies. Ideaal dus voor bvb. een aperitiefconcert. Ben je op zoek naar een langere set, dan kan The Originals aangevuld worden met covers in dezelfde stijl. Deze formule werd speciaal uitgewerkt voor wie op zoek is naar originele muziek, maar toch de voorkeur geeft aan meer toegankelijke popmelodieën.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.