Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

About Jay is een band met roots in Gent en de Vlaamse Ardennen. De band brengt muziek over liefde, uitbundige vreugde, groot en klein verdriet. Kim, Céline, Benjamin, Sofie, Lorenzo en Gert-Jan verrassen het publiek graag met meerstemmige songs begeleid op ukulele, keys, viool, gitaar, bad en drum.

Zij gaan met vol enthousiasme voor een ontspannende avond met Engelstalige luistermuziek. Er staat eigen werk op de setlist maar ook enkele zorgvuldig gekozen covers krijgen een plaats in hun repertoire.

In het verleden kon je About Jay reeds horen in o.a. Herberg Macharius (Gent), Het Sprankelend Toeval (Maarkedal), De Brugzavel (Kluisbergen), Café De Loge (Gent), in het voorprogramma van Gunter Neefs in Cultuurcentrum Leietheater (Deinze), Tinnenpot Theater (Gent), Leigh Folk Festival (Leigh-on-sea, UK) en ook in verschillende gezellige huiskamers. In 2019 behoorde About Jay tot de 8 finalisten van Lokale Helden in Oudenaarde.

In februari 2021 bracht About Jay een eerste cd uit met de naam Circles.

Ben je benieuwd naar hoe ze klinken? Neem dan zeker eens een kijkje op Spotify en op de website https://www.aboutjay.be/music. Verder vind je hen ook terug op https://www.facebook.com/aboutjay en https://www.instagram.com/about.jay/.

Hopelijk tot snel!

Benjamin, Kim, Sofie, Céline, Lorenzo en Gert-Jan

About Jay

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.