Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

About Jay is een band met roots in de Vlaamse Ardennen. De band brengt muziek over liefde, uitbundige vreugde, groot en klein verdriet. Kim, Céline, Benjamin en Sofie verrassen het publiek graag met meerstemmige songs begeleid op ukulele, keys, viool en gitaar.

Zij gaan met vol enthousiasme voor een ontspannende avond met Engelstalige luistermuziek. Er staat eigen werk op de setlist maar ook enkele zorgvuldig gekozen covers krijgen een plaats in hun repertoire.

Kim De Baere komt uit een muzikale familie. Al van jongs af aan zingt ze en neemt ze haar eigen nummers op. Toen maakte ze haar eigen radio met haar Fischer Price recorder in de hand, Nu schrijft ze nieuwe muziek voor About Jay, die verder wordt gearrangeerd samen met de andere bandleden. Naast muziek is haar tweede liefde de Spaanse taal. Gepassioneerd deelt ze haar kennis met haar studenten.

Céline Herregods studeerde muzikale opvoeding en Frans. Ze kan zowel haar leerlingen alsook het publiek met haar ukulelespel bekoren. Céline wordt graag uitgedaagd. Ze uit haar creativiteit in tal van projecten zoals Saevus, muziektheater, poëzie en grafisch ontwerp.

Ook Benjamin De Baere kreeg de liefde voor de muziek van jongs af aan mee. Als enthousiaste scout nam hij al snel het publiek rond het kampvuur met zich mee. Vandaag deinst hij niet terug voor een muzikale uitdaging. Steeds opnieuw gaat hij samen met Kim op zoek naar de juiste toon voor elk nieuw nummer van About Jay. De creativiteit in zijn gitaarspel zorgt keer op keer voor de passen

Sofie Goedertier is klassieke pianiste van opleiding en studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Gent en aan het Lemmensinstituut Leuven. Nu geeft ze zelf haar kennis door aan leerlingen en blijft ze daarnaast actief als uitvoerend muzikante, vooral in kamermuziekensembles z

In het verleden kon je About Jay reeds horen in o.a. Herberg Macharius (Gent), Het Sprankelend Toeval (Maarkedal), De Brugzavel (Kluisbergen), Café De Loge (Gent), in het voorprogramma van Gunter Neefs in Cultuurcentrum Leietheater (Deinze), Tinnenpot Theater (Gent), Leigh Folk Festival (Leigh-on-sea, UK) en ook in verschillende gezellige huiskamers. In 2019 behoorde About Jay tot de 8 finalisten van Lokale Helden in Oudenaarde.

Januari 2021 brengt voor About Jay een eerste CD.

Ben je benieuwd naar hoe ze klinken? Neem dan zeker eens een kijkje op de website https://www.aboutjay.be/music. Verder vind je hen ook terug op https://www.facebook.com/aboutjay en https://www.instagram.com/about.jay/.

Hopelijk tot snel!

Benjamin, Kim, Sofie en Céline

About Jay

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.