VI.BE

LUCA

LUCA

Luca Van Zantvoort (geboren op 5 november 1998), bekend als LUCA, is een zanger en songwriter die momenteel in Antwerpen woont.

    • Dance
    • Pop
    • Nederlandstalig
    • Solo
  • Schilde

Bio

Maak kennis met LUCA, een veelzijdige muziekartiest uit de bruisende stad Antwerpen, België, met een unieke mix van Belgische en Nederlandse roots. Zijn muzikale reis begon op 16-jarige leeftijd en tegen de tijd dat hij 21 werd, begon hij aan de spannende onderneming om zijn eigen muziek uit te brengen.

In zijn thuisstudio maakte LUCA zijn debuutsingle "Veel aan me hoofd", een nummer dat aansloeg bij luisteraars en een indrukwekkende 12.000 streams op Spotify opleverde. LUCA is gespecialiseerd in Nederlandstalige pop/dansmuziek en is op een missie om een breed publiek te fascineren met zijn aanstekelijke beats en meeslepende teksten.

In maart 2023 bracht hij zijn nieuwste single "Als ik de tijd niet heb" uit, die een glimp laat zien van het evoluerende talent van LUCA. Met een scala aan nieuwe muziek in het verschiet is dit opkomende talent klaar om golven te maken in de muziekscene.

Houd LUCA in de gaten, want er staat nog veel meer te gebeuren door deze rijzende ster!

Afbeeldingen

Contact

Je moet ingelogd zijn om LUCA te kunnen contacteren. Inloggen.