VI.BE

Jeugdhuis De Ressort
Jeugdhuis De Ressort

Jeugdhuis De Ressort

Groot maar gezellig jeugdhuis dat al plaats heeft geboden voor iets grotere namen (Netsky, Thomas Smith, Seekaman, ...) en aan iedereen plaats zal blijven bieden!

Beschrijving

'Een jeugdhuis is een vereniging van jongeren die meestal door jongeren zelf opgericht wordt.'

In een jeugdhuis ontmoet je dus andere jongeren in een open sfeer: je kan er babbelen, drinken, kickeren, poolen, en zoveel meer. In een woord samengevat: chillen.

Daarbij is er steeds de mogelijkheid om deel te nemen aan de organisatie van fuiven en concerten of andere activiteiten zoals workshops, muziek maken, sport, spel en meer. Als je meer betrokken wil zijn, kan je je aansluiten bij de kern, de tapploeg, de podiumkern, de redactie, werkgroep spel en entertainment, after school-ploeg, PR, . . .

De kern bestaat uit 10 à 15 jongeren. Deze bepalen in grote mate de werking en planning. Binnen deze kern is er een voorzitter, ondervoorzitter, penningmeester, tapverantwoordelijke, verantwoordelijke van de podiumkunsten, chef techniek, e.a. Naast deze kern zijn er ook nog tal van losse medewerkers. Zij hebben de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de werkgroep(en) en/of tapploeg(en).

Naast al dat chillen, kan je er met andere woorden ook iets leren, uitproberen of meehelpen.

Hoe je er ook uitziet, wat je al dan niet gelooft:

in het jeugdhuis mag iedere jongere binnen. Respect voor iedereen.

Kansen

Anti-Valentijnsfuif

Anti-Valentijnsfuif

JH De Ressort zoekt DJ's voor een avond vol met vunzige deuntjes en die zorgen voor zwoele moves op de dansvloer

Afgelopen

Akoestische set op Unplugged

Akoestische set op Unplugged

Jeugdhuis De Ressort (Geraardsbergen) zoekt drie artiesten die de line-up van Unplugged op vrijdag 2 december 2022 willen vervolledigen!

Afgelopen