VI.BE

De Sprekende Ezels - Rooftop-sessions @ Hasselt

52 inzendingen

Deadline 02.06.23

De Sprekende Ezels is een laagpodium voor muziek en woord. Treed in de voetsporen van Selah Sue, Dez Mona en vele anderen en treed aan! Deze zomer op ons dak.

De Sprekende Ezels -  Rooftop-sessions @ Hasselt

Gecreëerd door

SARS Producties

Beschrijving

De Sprekende Ezels is een experimenteel laagpodium voor poëzie, woord, muziek, comedy, hamsterslingeren, … Alles wat je binnen 10 minuten voor elkaar krijgt op één van onze podia en geen lelijke vlekken achterlaat, is welkom. Over mooie vlekken kan onderhandeld worden.

ROOFTOPSESSIONS @ HASSELT

Na hopen, bergen en stapels succes komt de Sprekende Ezel vanaf juni ook naar Hasselt. Deze zomer vieren we dat met rooftop-sessions op het dak van brouwerij Brewmine Tap. Tenzij het centrum van Hasselt geteisterd wordt door herfstweer, zomerstorm of een ander meteorologisch/apocalyptisch verschijnsel natuurlijk.

EIS JE PODIUMPLEK OP

Ben jij een Limburgse band of solo-artiest, of ben je een doodgewone muzikant? Schrijf je dan nu in en maak kans op een speelplek!

Er gaat een (lichte) voorkeur uit naar solo-artiesten, duo’s of trio’s, die akoestisch het beste van zichzelf willen geven. En mocht je in één van onze drie landstalen zingen: nog beter!

We zoeken voor de volgende data naar 2 artiesten per avond

1. Donderdag 13 juli

2. Donderdag 10 augustus

DE SPREKENDE EZELS IS GÉÉN WEDSTRIJD.

Er valt dan ook geen fluit te winnen. Behalve misschien ervaring, een extra streepje zelfkennis, applaus van soortgenoten, en veel te weinig drankbonnetjes tegen de zenuwen. Het enige dat je nodig hebt om deel te nemen is goesting. Wie zich inschrijft staat gegarandeerd één van de volgende keren op het podium. Is het niet de rooftop-sessie, dan is het wel een later moment op het jaar.

DE SPREKENDE EZELS IS ER VOOR IEDEREEN.

Al wie ook maar enige mate van menselijke contouren vertoont mag het podium op. Het is een plek waar je je eerste ervaring kan komen opdoen, maar net zo goed nieuw werk kan komen uitproberen. Muziek krijgt 20 minuten podium, woord krijgt 10 minuten; maar dat is uiteraard niet in steen gebeiteld.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Limburg
  • Genres: hiphop, klassiek, pop, electronic, rock, metal, traditioneel, funk/soul, jazz, reggae en blues
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 1 track, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Twee gratis consumpties, een geweldige avond en een toppubliek.)