Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Pardon Service is een negenkoppige band uit Mechelen, acht vrienden die zich op een mooie dag voorgenomen hebben om van de wereld een vrolijkere en levendigere plaats te maken. De bezetting en de eerste nummers vielen in een vaste plooi bij H30, de Mechelse creatieve werkplek voor jongeren. Pardon Service speelde regelmatig feestjes in vuur en vlam, maar schuwde ook de grotere podia niet (Ottertrotter, Parkpop).

Pardon Service laat zich niet onderbrengen in een bepaald genre, maar serveert joie de vivre op een bedje van reggae, ska, balkan, afro-beat en chanson, uitdrukt in Franse en Nederlandse teksten. In 2013 ondernam Pardon Service een mini-tournee naar het Zuiden van Frankrijk om daar het tweetalige repertoire los te laten op een Franstalig publiek. Daar werd meer dan ooit duidelijk dat hun muziek geen grenzen kent: kleuters dansten tussen jonge hipsters en gepensioneerden. Pardon Service headlinede op Stoserock 2014 en de jubileumeditie van MMfest en warmde het publiek op voor de reünie van Starflam op Oosthoek live.

Tussen de grote en kleine optredens door werkte Pardon Service aan een eerste plaat, die in februari 2015 verscheen. Op de plaat doet Pardon Service wat het doet op het podium: Pardon Service klinkt nu eens als Jamaica, dan weer als Frankrijk of soms als een Balkanfanfare. Ze beantwoorden de grote levensvragen in het Frans of het Nederlands, en doen mensen bewegen. Pardon Service is een oorlogsverklaring aan de verveling, een zoektocht naar wereldwijde feestklanken en een goede gelegenheid om uw dansschoenen aan te trekken.

RifRaf 02/15 … De heren hun ambitie is, naar eigen zeggen, op een mooie dag het podium van Maanrock te mogen bestijgen. Die bescheidenheid siert hen, maar iets (het sprankelende “Chaud Devant” bijvoorbeeld) zegt ons dat de groep best wat hoger mag mikken…

Bookings

Mundial Bookings tim@mundialbookings.be

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required