Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Ondine als band ontstond in 2008. Een eerste wapenfeit in de vorm van een EP “Cloud” (2010) werd verscheidene malen opgepikt o.a. door StuBru via vi.be-onair. Na een reeks optredens o.a. in de AB, Depot, STUK, Vooruit en het café/clubcircuit

presenteerde deze band met “Washes Over” (2013), zijn langspeeldebuut.

Ook 2014 belooft een druk en creatief jaar te worden; De band werkte samen met Amerikaanse filmproducer Travis Stevens en regisseur Dennis Widmeyer, en leverde 2 nummers aan ter ondersteuning van hun horrorfilm “Starry Eyes”, die later dit jaar uitkomt. Daarnaast werkt Ondine ook aan nieuw materiaal, naar een nieuwe release toe.

***Contact/bookings: ondinetheband@hotmail.com*** http://ondine.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/ondinefromalosta

“Ondine strooit kwistig met een ingrediënt dat door nogal wat shoegazers werd verwaarloosd: opwinding. Al bij de eerste tonen van Kids werd de luchtgitaar hier vanonder het stof gehaald, en we hebben ze nadien niet meer opgeborgen.” (DaMusic)

“Ondine heeft de ambacht om een song te smeden duidelijk onder de knie, omdat ze niet langer klinken als een Belgisch antwoord op een al bestaande groep, maar een eigen geluid te brengen.” (Het Nieuwsblad)

“De jongens van Ondine hebben smaak, ze zijn sexy, ze kunnen een nummer schrijven en ze hebben een eigen smoel.” (DaMusic)

“Een creatieve interpretatie van het beste wat het genre ooit voortbracht” (RifRaf)

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.