Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Okkupeerder is een Gents hiphop collectief ontstaan rond drummer Jan Heirman. Vier muzikanten en twee woordsmeden brengen een heftige mix tussen rap, slam poetry, hip hop en jazz. Vorig jaar verscheen hun debuut EP: Kaap de Goede Hoop. Verwacht je niet aan gouden kettingen en schaars geklede danseressen, maar aan rijmelarij en instrumentale prestaties van de bovenste plank. Begin oktober kwam er een videoclip uit van de single ‘360°’.

Ondertussen is de langverwachte tweede plaat ‘Ergens Onderweg’ uit. De eerste singleIn de Mix‘ is alvast te beluisteren en belande in de playlist van onder andere Radio 1.

Beluister de EP 'Ergens Onderweg' op https://fanlink.to/ergensonderweg!

"'Ergens Onderweg' is een schot in de roos. Okkupeerder klinkt vernieuwend, op hun eigen manier catchy en ze hebben iets te vertellen. De mannen zijn onderweg om ons Belgenlandje helemaal te veroveren." - Dansende Beren"Okkupeerder heeft met Ergens Onderweg een fijne plaat afgeleverd, ze halen het niveau van de aanstekelijke songs van Anderson Paak en mengen dit met het eigenzinnige jazzy geluid van STUFF. Straffe kost!! Okkupeerder is de toekomst van de Belgische hiphop!" - Luminous Dash

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.