VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

WOMEX 2022 opent haar registraties
angele © til le pretre

WOMEX 2022 opent haar registraties

Waar kan je als muziekprofessional zowel de cinefiel als de muzikale duizendpoot in jezelf loslaten? Één adres: WOMEX! De Worldwide Music Expo is een inclusieve cocktail bestaande uit een impressionante netwerkbeurs met daarnaast showcase concerten, filmscreenings, lezingen en tal van andere activiteiten. Inschrijven maar

05.05.22

Nieuws

Op WOMEX komen om en bij de 2500 professionals in de globale muziekscene hun netwerk bestendigen en uitbreiden. Promotoren, bookers, managers, artiesten en organisaties ontmoeten elkaar op de vijfdaagse netwerkbeurs van 19 tot en met 23 oktober in Lissabon. 

VI.BE en WBM baten naar goede gewoonte een stand uit onder de vlag van Belgium Booms om de Belgische sector een gezicht te geven en tegelijk van een uitvalsbasis te voorzien. Ook kijken we uit naar welke Belgische artiesten er dit jaar op de showcaseprogrammatie verschijnen en zodoende in de voetsporen treden van Echoes of Zoo en Manou Gallo, die vorig jaar hun werk mochten voorstellen en die we op verschillende manieren ondersteunden.

Waarom wachten? Schrijf je nu in! 

Finaliseer nu je inschrijving en geniet van een indrukwekkend prijsvoordeel! Tot en met 24 juni behoor je in de vroegste – en laagste – prijscategorie van de vijf categorieën. What’s more, als je via deze link je inschrijving finaliseert heb je automatisch een extra kortingscode geactiveerd, reden te meer om er snel bij te zijn!  Wie al eerder op WOMEX was kan zich eenvoudigweg inloggen met dezelfde gegevens als afgelopen edities. Weet je je wachtwoord niet meer? Niet getreurd, ook hier is een handige link voor. 

Meer info

Verdere informatie over prijzen en aanbod vind je op de website van WOMEX. Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar ons (lize@vi.be) of naar WOMEX (registration@womex.com). Tot in Lissabon!