VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Win je eigen concert in de metaverse, een muziekvideo en een trip naar de UK!

Het Britse Amplify roept artiesten op om mee te doen aan de 'Into The Metaverse'-wedstrijd om kans te maken op een eigen virtueel liveconcert, een muziekvideo en een gesponsorde reis naar het Verenigd Koninkrijk, naast andere prijzen. Deadline voor het inschrijven is 30 november 2022.

22.10.22

Nieuws

Amplify is een bureau met kantoren in Londen, Los Angeles en Sydney dat probeert verbindingen te maken tussen mensen, merken en cultuur. Ze lanceren nu een wedstrijd die focust op live beleving in de metaverse. 

De eerste prijs omvat:

* Je eigen live metaverse concert met behulp van 3D capture technologie voor real time transmissie in de metaverse
* 500 dollar gratis studiokrediet verstrekt door Pirate.com om te oefenen en op te nemen
* exclusieve toegang tot AmplifyLive's Web3 technologie om doorlopend extra terugkerende inkomsten uit je concert te verdienen
* een gecoördineerde marketing campagne, ondersteund door gespecialiseerde muziekindustrie marketing partners.
* reis en verblijf van waar ook ter wereld voor het Metaverse concert en de live show.

Daarnaast zijn er nog 200 andere prijzen waaronder NFT’s en toegang tot het jaarlijkse Amplify feest. 

Voorwaarden

De artiest moet een solo artiest zijn van 18+, in staat om naar Bristol (of een geschikte locatie voor capture), UK te reizen binnen de eerste twee weken van februari 2023. Artiesten kunnen meerdere keren meedoen, maar ze kunnen niet dezelfde track meerdere keren inzenden. Het copyright van de inzendingen blijft bij de deelnemer, maar de deelnemer geeft Amplify toestemming om zijn/haar foto's en muziek te gebruiken om het merk te promoten op websites en sociale media.

50 artiesten worden geselecteerd op basis van engagement op de AmplifyLink landingspagina's en sociale media. Een jury waaronder Ian Matthews van Kasabian en professionals uit de muziekindustrie zullen vervolgens een korte lijst van 5 finalisten selecteren op basis van creativiteit en relevantie. De Discord gemeenschap van Amplify zal dan stemmen op de algemene winnaar. De hoofdprijswinnaar ontvangt zijn prijs in februari 2023.

Inschrijven doe je hier.

PRG Studio

Reclame