VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Win de allereerste Lâg Smart Guitar

Win de allereerste Lâg Smart Guitar

Algam Benelux en VI.BE slaan de handen in elkaar en geven de allereerste Lâg Smart Guitar ter wereld weg! De gitaar kan zichzelf versterken, effecten generen en kan zelfs veranderen in een BlueTooth speaker. Say what? Waag nu je kans.

20.12.22

Nieuws

De feestdagen komen dichterbij: een periode waarin we nostalgisch terugblikken op het afgelopen jaar en voornemens maken voor het nieuwe jaar. We zijn extra vrijgevig in de kerstperiode, dus Algam Benelux en VI.BE hebben besloten een gitaar weg te geven. Een echt kerstwonder!

Speel je gitaar, maar ben je ready voor een upgrade of is het leren bespelen van een nieuw instrument één van je voornemens voor volgend jaar? Doe mee met de wedstrijd en wie weet ga jij het nieuwe jaar in met een gloednieuwe gitaar. 

De allereerste Smart Guitar ter wereld

De Lâg HyVibe 10, ook wel bekend als de allereerste Smart Guitar ter wereld, is het resultaat van 7 jaar onderzoek. Lâg Guitars & HyVibe Audio brachten een gitaar die zichzelf kan versterken, eigen effecten (zoals Reverb, Delay, Echo, …) genereren en het kan zelfs veranderen in een BlueTooth speaker. Dit allemaal zonder kabels, pedalen of versterkers… Gemakkelijk te bedienen door de display of simpelweg met de app via jouw smartphone!
 
De gitaar is in staat om warme en diepe geluiden te produceren, door zijn perfectie combinatie van massieve rode ceder voor het bovenblad en mahonie voor de body. De typische Venetiaanse pan-cut, en zijn Brownwood toets bieden een soepele en plezierige spel ervaring.

Alles wat je moet weten

Wedstrijdvoorwaarden: 

Beantwoord de wedstrijdvragen hier en dan is het enkel nog ho ho ho-pen!

Praktische info

Deadline: 3 januari 2023

Bekendmaking winnaar: 5 januari 2023

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame