VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Laatste kans: Win €1000 voor jouw Lokale Helden project, dankzij Lotto!
winnaars 2022: kreatief ateljee krak vzw - avelgem

Laatste kans: Win €1000 voor jouw Lokale Helden project, dankzij Lotto!

Zet jij jouw lokaal talent op de kaart tijdens Lokale Helden? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Samen met onze partner Lotto willen we organisatoren ondersteunen die een geweldig Lokale Helden-event organiseren op zaterdag 27 april! Put your money where your mouth is, horen we je denken. Wel, dat dacht Lotto ook, en dus belonen ze de drie projecten die het grootste verschil maken met €1000!

16.01.24

Nieuws

Echt iédereen kan een event indienen en maakt kans. Misschien doe je iets dat nog nooit eerder werd gedaan? Misschien blink je uit in het betrekken van mensen die anders vaak uit de boot vallen? Of heb je een compleet nieuwe samenwerking opgezet? Breng je àlle organisaties in de gemeente op de been? Organiseer je iets in een muziekgenre dat te weinig aandacht krijgt? Heb je de allerbeste vrijwilligers verzameld? Ben je allerlei talenten kansen aan het geven? Stel je een unieke locatie open? Zolang je jouw lokaal talent laat shinen, en je event op zaterdag 27 april doorgaat.

De spelregels op een rijtje:

Jouw event ...

  • gaat door op 27 april 2024
  • zet lokaal, muzikaal talent staat centraal
  • is geregistreerd op lokalehelden.be

Check, check en check? Vul dan ten laatste op 22 februari 2024 dit formulier in, of stuur een mailtje naar lokalehelden@vi.be waarin je vertelt waarom net jouw werking deze prijs verdient!

De winnaars worden in de week van 4 maart 2024 gekozen en gecontacteerd. Belangrijk: wie wint, maakt op z'n Lokale Helden event ook wat ruimte voor Lotto-visibiliteit.

Laat je inspireren 

Nog niet helemaal zeker wat je op poten zou zetten met je winst? Laat je alvast inspireren door de drie winnaars van de Lokale Helden-Lotto wedstrijd in 2022!

  • GC Essegem (Jette, BHG): Dit cultureel centrum biedt lokale Brusselse bands en artiesten podiumruimte en exposure. Het betrekt de gemeenschap door een deel van de programmatie aan de buurtbewoners over te laten en spreekt een divers publiek aan door in te zetten op veel verschillende muziekgenres!
  • ART’Iz (Izegem, West-Vlaanderen): Deze kunstacademie laat leerlingen hun muzikale creativiteit ontplooien en benadrukt het plezier van samen muziek maken door een showcase te organiseren waarop maar liefst 13 bands optreden. Met het gewonnen geld wil ze een professionele studio huren, waar leerlingen onder begeleiding van een professional hun eigen nummers kunnen opnemen.
  • Kreatief Ateljee Krak vzw (Avelgem, West-Vlaanderen): Dit jeugdhuis viert zijn 50-jarig jubileum door samen met de dienst Jeugd en Cultuur Avelgem en lokale partners een Lokale Helden-parcours te organiseren door de gemeente. Het plant een avond vol muziek met een foto- en video-expo, showcases in oude stationsgebouwen, optredens in lokale horecagelegenheden en handelaren, bands en dj's in het jeugdhuis zelf!

Veel succes!

Lokale Helden organisatoren uit Jette, Izegem en Avelgem krijgen boost van Lotto

Prolight + Sound (rechthoek 0224)

Reclame