VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Visa For Music 2024: open call voor artiesten

Visa For Music 2024: open call voor artiesten

Van 20 tot 23 november 2024 komt Visa For Music voor de 11e editie terug naar Rabat! In de culturele hoofdstad van Marokko zet het showcasefestival artiesten uit Afrika en het Midden-Oosten in de kijker. Meld je nu aan!

07.02.24

Nieuws
Visa For Music heeft als doel om opkomende talenten uit Afrika en het Midden-Oosten onder de aandacht van professionals te brengen door hen een podium te bieden. Het festival promoot sinds 2014 muzikale diversiteit en wil relaties binnen de muziekindustrie wereldwijd versterken.
De culturele rijkdom van de stad zie je zowel terug in de architectuur als in de bruisende muziekscene. Je kan een buitengewone 11e editie verwachten in “The City of Lights”: een muziekbeurs by day en een showcasefestival by night, met meer dan 1200 professionals die het initiatief bijwonen. Liveconcerten, dj's die na middernacht optreden, parades, awards en tributes aan hun eigen erfgoed en tradities.

Schrijf je in

Een internationale vakjury selecteert een veertigtal artiesten of groepen. Dit is dé kans om van netwerkmogelijkheden te genieten en deel te nemen aan workshops of conferenties in het buitenland. Visa For Music brengt een breed scala aan genres, zoals folk, wereldwijde muziek, fusion, hip hop en elektronische muziek.... Met andere woorden, alle genres zijn welkom.

Er zijn een paar criteria waaraan je moet voldoen om deel te kunnen nemen:

  • Je bent ouder dan 18 jaar.
  • Je beschikt over een bestaand muzikaal project dat minstens één jaar bestaat.
  • Je hebt podiumervaring.
  • Je project is origineel.
  • Je kan een set spelen van minimaal 40 minuten.
  • Je mag opnieuw deelnemen als je een nieuw project presenteert.

Grijp je kans om geselecteerd te worden en meld je hier aan vóór 18 maart 2024.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen via e-mail op vfmshowcase@gmail.com of lize@vi.be

Promo adverteren

Reclame