VI.BE

VI.BE Feedback op je tracks

Tussen mei en november staan vijf avonden lang telkens vier professionals klaar om feedback te geven op jouw tracks. Van artiest tot manager, van programmator tot boeker: they got your back!

07.04.22

Nieuws

Sessie 1 - donderdag 19 mei

Een sessie voor all things electronic geeft de aftrap! Ben je een producer of all round electronic wizard en kunnen jouw verse tracks nog een duwtje in de rug gebruiken? Dan is deze voor jou! Op donderdag 19 mei tussen 17u30 en 19u30 duiken Umi Defoort (UM!, Zwangere Guy), Ufuk Demir (Champion Sound, Aso Asin), Sam Schnabel (Club Vaag, DJaxx) en Lien De Keyser (Butternut, Keyser) in jouw tracks, artwork, plannen en dromen en geven ze jou tips en tricks om ze nog nét dat niveautje hoger te tillen.

Schrijf je in, selecteer je 2 beste tracks en geef in het extra veld duidelijk je 2 favoriete feedbackers aan én waarom je met hem/haar een Zoom-gesprek wil. Nadien zorgen wij met één van hen voor de ideale match. Let wel: voor deelname aan de feedback word je eerst geselecteerd. Ben je bij de gelukkigen, dan contacteren we jou in de week voor de feedbacksessie met verdere info.

Is deze sessie niet helemaal je ding? Blijf dan VI.BE platform in de gaten houden. De komende maanden komen telkens nieuwe genres en scenes aan bod. 

PRG — mei 2022

Reclame