VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Schrijf je in voor de derde feedbacksessie van VI.BE

Tussen mei en november staan vijf avonden lang telkens vier professionals klaar om feedback te geven op jouw tracks. Van artiest tot manager, van programmator tot boeker: they got your back!

08.07.22

Nieuws

Sessie 3 - dinsdag 23 augustus

Solo-artiest of band die barst van de ambitie? Kunnen jouw vers geschreven tracks nog een duwtje in de rug gebruiken? Dan is deze kans voor jou!

Op dinsdag 23 augustus tussen 17u30 en 19u30 staan Isy Baeyens (Programmator bij De Roma), Patricia Vanneste (Sohnarr), Stijn Smet (Manager bij Debonair) of Anne-Sophie Ooghe (High Hi) voor je klaar. Via Zoom krijg je 35 minuten de tijd om al je vragen af te vuren en feedback te krijgen van je favoriete music professional.

Klinkt dit als muziek in de oren? Schrijf je als de bliksem in, selecteer je 2 beste tracks en geef in het extra veld je top-2 van feedbackers aan én waarom je met hem/haar een Zoom-gesprek wil. Nadien zorgen wij met één van hen voor de perfecte match!

Let wel: voor deelname aan de feedback word je eerst geselecteerd. Ben je bij de gelukkigen, dan contacteren we jou in de week voor de feedbacksessie.

Is deze sessie niet helemaal je ding? Blijf dan VI.BE platform in de gaten houden. De komende maanden komen telkens nieuwe genres en scenes aan bod. 

Promo adverteren

Reclame