VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Laatste kans: versterk je lokale muziekscene en krijg een push van Lotto!

Laatste kans: versterk je lokale muziekscene en krijg een push van Lotto!

Ben jij een gepassioneerde organisator die de lokale scene wil ondersteunen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In het kader van Lokale Helden organiseren we samen met Lotto een wedstrijd op zoek naar organisatoren die een geweldig concept (willen) realiseren voor hun lokale scene. Of je nu iets nieuws organiseert, lokale talenten een podium geeft of een nieuwe samenwerking opzet, alles is mogelijk!

30.03.23

Nieuws

Ben je van plan in 2024 jouw lokale scene wat support te bieden en heb je nog wat extra motivatie nodig? Samen met Lotto belonen we drie organisatoren die een geweldig concept (willen) realiseren voor de lokale scene. Onze partner Lotto biedt maar liefst €1.000 aan de drie beste organisatoren die zich inzetten voor hun lokale artiesten. 

Iedereen kan deelnemen en kans maken op de prijs: alles is mogelijk, zolang jouw lokale scene er maar beter van wordt! Misschien organiseer je iets nieuws dat nog nooit eerder is gedaan? Geef je lokale talenten een podium? Heb je gezorgd voor een repetitieruimte waar artiesten kunnen experimenteren? Wil je het prijzengeld gebruiken om een nieuwe concertreeks voor lokaal talent op te zetten? Of heb je een nieuwe samenwerking opgezet en wil je lokale organisaties in jouw gemeente ondersteunen?

Laat het ons weten!

Hoe kan je deelnemen?

Vul ten laatste op 27 april 2023 onderstaand formulier in, of stuur een mailtje naar lokalehelden@vi.be over jouw organisatie. Vertel ons waarom net jouw werking kans maakt op deze prijs! Laat van je horen!

De winnaars worden voor 4 mei 2023 gekozen en gecontacteerd. 

Veel succes!