VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Van Pitch tot Podium: Lupa Gang Gang Quartet in De Stroate

Na hun overweldigende passage tijdens onze Pitch Sessies, bemachtigt Lupa Gang Gang Quartet een plek op het podium van De Stroate!

03.09.20

Nieuws
lupa gang gang quartet op sound track in pand 2019 © alexandre belli

lupa gang gang quartet op sound track in pand 2019 © alexandre belli

Naar goede gewoonte organiseren Amplo en VI.BE jaarlijks de Pitch Sessies. Throwback naar oktober 2019: samen met dj SNSSiebrand Craeynest (programmator De Stroate), een consulent van onze partner Amplo en onze eigen adviesmedewerkers gaven we coaching aan 3 opvallende crews tijdens de Urban Pitch. De Rand, Shore Shot en Lupa Gang Gang Quartet gingen zo met een rugzak aan advies, tips en tricks naar huis. En er is meer...

Van pitch tot podium

Na die keuze restte de programmatoren van De Stroate in Kortrijk nog een moeilijke beslissing: wie mocht die felbegeerde plek op het podium claimen? De knoop werd doorgehakt: op vrijdag 4 september geeft Lupa Gang Gang Quartet - die het tot in de Sound Track preselecties in Genk schopte - een optreden in De Stroate, volledig gefinancierd door Amplo! Samen met de Schouwburg Kortrijk organiseren ze The JazzSaloon: een avond met alleen de beste jazzoptredens.

Om 21:30 is het aan Lupa Gang Gang Quartet. Alle info vind je hier. Be there

JBL: Martin Garrix Music Academy

Reclame