VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Tijd voor het Sound Track bootcamp
© silke vanweddingen

Tijd voor het Sound Track bootcamp

Nu de Sound Track liverondes erop zitten, is het tijd voor de 18 laureaten om een volgende stap te zetten. Daarom trekken ze dit weekend, samen met de crème de la crème van de Belgische muzieksector, naar de Ardennen voor het Sound Track bootcamp.

09.02.22

Nieuws

Wanneer je selecties, voorrondes én finales met glans doorstaat, verdien je het absoluut Sound Track laureaat genoemd te worden. Maar dat laureaat zijn, wat houdt dat nu juist in? Wel, dat kiezen de artiesten voor een deel zelf, dankzij het track volledig op maat dat we bij VI.BE samen met de clubs van Clubcircuit, AB en JHOB voor elk van de 18 laureaten samenstellen.

Om dit natraject goed op te starten, trekken de 18 laureaten zich dit weekend terug in de Ardennen, samen met een hele rist belangrijke spelers uit de Belgische muzieksector. Denk daarbij aan namen als Mike Naert (Het Depot), Astrid De Sterck (AB) en Felix Van De Loock (Cactus) uit het clubcircuit en Ingmar Doumen (Formaat) en Robin Groenen (Kavka) van Formaats Live Netwerk. Maar ook bijvoorbeeld Sound Track ambassadeurs Stefanie Mannaerts (Brutus), Meskerem Mees, Justine Bourgeus (Tsar B), Chuki Beats en topproducers als Koen Gisen, Daan Schepers en David Poltrock. En dan ook nog een hele reeks pro's uit de sector, zoals Kati Van de Velde (Redcat Artists), Sami Abdou (Top Notch) en Joris Jonckheer (Studio Brussel).

Wat staat er op het programma? Speeddates, feedback sessies, inspirerende talks en ... livemuziek natuurlijk. Zo brengen we de artiesten over de provinciegrenzen heen in contact met elkaar én met professionele bookers, managers, A&R’s en artiesten. Zondag gaan ze huiswaarts met bakken inspiratie, feedback en een plan voor 2022. 

Het resultaat van deze fantastische vierdaagse ontdek je de komende maanden ongetwijfeld in een concertzaal, playlist of platenwinkel bij jou in de buurt!

Sound Track kroont 18 laureaten tot de sound van morgen

Prolight + Sound (rechthoek 0224)

Reclame